Dissabte 20 de Juliol de 2024

Dia Internacional de la Infermeria

Amb ocasió del Dia Internacional de la Infermeria (12 de maig) el Sindicat d’Infermeria SATSE, format per més de 76.000 professionals a Catalunya, ha organitzat una “Campanya per la Visualització de la Professió Infermera”, que avui s’ha fet pública a Tarragona.
L’objectiu és que els ciutadans puguin identificar els professionals infermers i entenguin i valorin la seva funció.
Avui, a la Plaça Verdaguer, s’han realitzat diferents sessions informatives, tallers i s’ha presentat una exposició, tot adreçat al públic en general, per tal que puguin conèixer en profunditat la seva labor.
La Secretaria Provincial del SATSE, Sra. Caterina Ródenas, ha convidat al Delegat Territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Sr. Joaquim Nin, al President del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Frederic Adan, al Director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona, Sr. Josep Mercadé, al Responsable dels Serveis Territorials de Promoció de la Salut a Tarragona, Sr. Joan Guix i a diferents representants municipals.
El Delegat Territorial de la Generalitat, Sr. Nin ha adreçat unes paraules d’agraïment i suport al col•lectiu professional d’infermeria.
Concretament, el Sr. Nin, ha destacat el seu agraïment als infermers i infermeres per la seva professionalitat, que ha fet possible que, tot i els moments difícils que estem passant, la qualitat del servei no ha baixat. També ha destacat que tothom ha d’entendre que la professió no compleix una funció complementària, sinó que té una responsabilitat pròpia i insubstituïble.
Posteriorment, després de visitar l’exposició han aprofitat una estona per comentar amb la Sra. Ródenas la situació actual del sector a casa nostra.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D