Divendres 1 de Març de 2024

Dia Universal de la Infància al Consell Comarcal del Tarragonès

Amb motiu del Dia Universalde la Infància,  que se celebra el 20 de novembre, elConsell Comarcal del Tarragonèsha acollit els alumnes de 4art. Col·legi Lestonnac-L'Ensenyança per tal de fer una lectura i comentari sobre el text dela la Convenciódels drets de l'infant.

 

Aquesta data és doblement significativa perquè el 20 de novembre de l'any 1959 es va signar la Declaració universaldel drets de l’infant i també un 20 de novembre, trenta anys més tard, es va adoptar la Convenció dels drets de l'infant a l'Assemblea General de les Nacions Unides.

 

En l’acte d’avui, el president del Consell Comarcal de Tarragonès s’ha adreçat als alumnes i els ha explicat el funcionament d’una sessió del Plenari, i ha contestat totes les seves preguntes en una sessió molt participativa.

 

Posteriorment s’ha lliurat a cada alumne una versió il·lustrada i adaptada per a nens i nenes de 9 anys, sobre el contingut del text aprovat a la Convenció dels drets de l'infant a l'Assemblea General de les Nacions Unides, i se n’han llegit alguns articles que ha comentat el president i els alumnes li plantejaven qüestions sobre ells.

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D