Diada de les Dones del Tarragonès

La Federació de Grups de Dones del Tarragonès va celebrar la seva diada. Una jornada festiva i de germanor que aprofiten les dones de les diferents associacions per relacionar-se entre elles i intercanviar experiències. (veure fotografies)

La presidenta de la federació, Sra. Carme Cárdenas, ajudada per les seves col·laboradores, Carmen Martínez, Esmeralda Nuñez i María Sabaté, conjuntament amb tota la junta directiva, com cada any, ha mogut aquesta diada de participació, a la que s’hi ha afegit un centenar de dones de les Associacions de Dones de la Riera de Gaià, dels Pallaresos, de la Pineda, del Catllar, Salou, Torredembarra, Vilallonga del Camp, Vila-seca, l’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla, l’Associació de Jubilades i Pensionistes de Tarragona, el Col·lectiu de Dones de la Canonja i el Grup Cultural de Mestresses de Casa de Constantí, que enguany celebrava els 40 anys del seu naixement.

La jornada es va obrir amb una visita a la Diputació de Tarragona, on el seu president, Sr. Josep Poblet, el va donar la benvinguda i les felicitacions per l’activitat que desenvolupen totes les associacions.

També van intervenir als parlaments el President del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Frederic Adan, el qual es va felicitar de poder celebrar actes com aquest, tot recordant que, de vegades, la dona és notícia de males notícies, que hem d’ajudar a combatre. La Coordinadora de l’Institut Català de la Dona, Sra. Lidia Vargas, i el vicepresident primer de la diputació, Sr. Albert Vallvé, també els va adreçar unes paraules afectuoses de benvinguda.

La resta de la jornada la van dedicar a visitar el Museu d’Art Modern i la Catedral, després de la remodelació recentment realitzada.

La jornada va concloure amb un dinar de germanor que van compartir amb el president del Consell Comarcal i la coordinadora de l’Institut Català de la Dona.

Durant l’àpat es van repartir alguns obsequis a les diferents associacions i es va anunciar que el proper any 2015 se celebraria la jornada a Vilallonga del Camp.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D