DIÀRIAMENT ELS AUTOCARS DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS MOUEN 1.150 ALUMNES

El usuaris valoren molt positivament la qualitat del servei

 

La xarxa d'autobusos de transport escolar del Consell Comarcal del Tarragonès està organitzada en 34 línies que, diàriament cobreixen els pobles de la comarca (i alguns d'altres comarques veïnes), desplaçant-los des del seu lloc de residència fins al centre d'ensenyament on estan matriculats, garantint, d'aquesta manera, que tots estiguin escolaritzats.

En total, el moviment d'alumnes és de 1.150, dels quals, 350 van a centres d'educació especial. Precisament per això, una part dels autocars que cobreixen el servei estan adaptats per poder transportar persones de mobilitat reduïda.

El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Pere Virgili, ha visitat l'Escola Sant Rafael a l'arribada dels autocars i s'ha entrevistat amb la directora del centre, Sra. Mar Sendra, per tal de conèixer els detalls del servei que gestiona el Consell.

Periòdicament, el Consell Comarcal del Tarragonès realitza controls i enquestes entre els pares i mares i el personal de les escoles per tal de conèixer el grau de satisfacció que percep l'usuari. Els resultats són molt positius, amb una valoració qualitativa superior a vuit sobre 10. Tot i així, el seguiment es complementa amb aquestes visites que es realitzen d'una forma regular i que serveixen per comprovar directament el funcionament del servei i intercanviar opinions amb els responsables de cada centre i els treballadors/es, així com els monitors/es, i poder veure quines són les característiques més importants i detectar si existeix algun aspecte que podria millorar-se.

El servei de Transport Escolar Obligatori es gestiona per delegació des del Departament d'Ensenyament del Consell Comarcal del Tarragonès.

 

(Veure imatges)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D