EL 25 DE MAIG S’OBRE EL TERMINI PER SOL·LICITAR ELS AJUTS INDIVIDUALS DE MENJADOR PER AL CURS 2021-2022

Les sol·licituds es poden presentar de forma telemàtica, al propi centre docent o bé al Consell Comarcal del Tarragonès, en aquest darrer cas havent demanat cita prèvia.
EL 25 DE MAIG S’OBRE EL TERMINI PER SOL·LICITAR ELS AJUTS INDIVIDUALS DE MENJADOR PER AL CURS 2021-2022

Aquesta primera convocatòria estarà vigent fins el dia 11 de juny.

El proper 25 de maig s’obre la primera convocatòria dels Ajuts Individuals de Menjador (AIM) per al curs 2021-2022. Aquesta primera convocatòria estarà vigent per tal de poder presentar les corresponents sol·licituds fins el dia 11 de juny.

Dins aquesta pestanya de l’apartat d’Ensenyament de la pàgina web del Consell Comarcal del Tarragonès, les persones usuàries poden consultar les bases, els terminis, els models necessaris per a la tramitació d’aquests ajuts, i la resolució dels mateixos.

Amb la finalitat d’agilitzar els tràmits, i arran de la situació d’emergència sanitària que estem vivint, el Departament d’Ensenyament del Consell estableix dos models per tramitar les sol·licituds d’AIM: el model abreujat, adreçat a alumnes que l’any passat ja van presentar la sol·licitud o alumnes de p3 amb germans que ja van presentar la convocatòria el curs passat. També estableix el model ordinari adreçat, entre altres, a alumnes en acolliment, amb custòdia compartida, famílies que han canviat el nombre de membres, que no van presentar la sol·licitud el curs passat o que se’ls hi va denegar, etc.

Com presentar les sol·licituds?

Per agilitzar els tràmits i guanyar temps, en el cas del model abreujat hi ha l’opció de presentar les sol·licituds de forma telemàtica a través del portal IdCAT-Mòbil. També es manté l’opció de presentar la sol·licitud al centre docent. En aquest cas, el centre informarà del calendari i procediment per fer-ho.

Per últim, també es pot fer de manera presencial a la seu del Consell Comarcal del Tarragonès. En aquest cas, cal demanar cita prèvia a la pàgina web del Consell on s’indicarà el dia i l’hora en què cada persona està citada per entregar la documentació. Caldrà igualment haver descarregat els models a emplenar i també s’haurà de presentar el DNI/TIE i targeta sanitària de la persona sol·licitant (pare, mare o tutors).

Per a qualsevol aclariment es pot trucar al 977 244 500 o enviar un correu a ensenyament@tarragones.cat

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D