EL CALENDRI 'NADAL ACTIU AL TARRAGONÈS' PROPOSA DIVERSES ACTIVITATS EDUCATIVES PER A AQUESTES FESTES

Manualitats, receptes de cuina, contes, jocs... Infants i famílies hi trobaran diverses activitats per a aquests dies en què no hi haurà escola.
EL CALENDRI 'NADAL ACTIU AL TARRAGONÈS' PROPOSA DIVERSES ACTIVITATS  EDUCATIVES PER A  AQUESTES FESTES

Imatge del recorregut del calendari actiu.

El Consell Comarcal del Tarragonès (CCT), a través del Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) d’Atenció Diürna i amb la col·laboració de tots els Equips Educatius dels Tallers d’Acció Socioeducativa del Tarragonès (TASTA) i de la Xarxa de Centres Oberts, ha elaborat un calendari per tal que els infants i les famílies puguin gaudir d’activitats educatives durant tot el període de vacances escolars.

El calendari fa un recorregut per tota la nostra comarca i, a cada municipi, li correspon un dia concret entre el 18 de desembre i el 9 de gener. A través d’un codi QR, com si fos un calendari d’advent, es pot accedir a una proposta concreta d’activitat: una manualitat, una recepta de cuina, algun que altre repte, un conte, un joc, un enllaç a un vídeo educatiu, una gimcana, etc. Durant la setmana del 13 al 17 de desembre es va distribuir als diferents equipaments del SIS de la comarca.

Al calendari també s’hi pot accedir directament (o descarregar per imprimir-lo) a través d'aquest enllaç.  

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D