Divendres 12 de Agost de 2022

EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS ACTUALITZA LA SEVA OFICINA VIRTUAL AMB NOU CONTINGUT

En la mateixa línia s’ha implantat aquest espai d’Oficina Virtual als municipis de La Nou de Gaià, Renau, Salomó i Vespella de Gaià, a través d'una actuació subvencionada per la Diputació de Tarragona.
EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS ACTUALITZA LA SEVA OFICINA VIRTUAL AMB NOU CONTINGUT

Nou contingut i noves vídeo-capsules informatives.

El Consell Comarcal del Tarragonès actualitza la seva oficina virtual amb nou contingut i noves vídeo-capsules informatives amb l’objectiu de difondre els serveis digitals que tenen disponible la ciutadania en la seva relació amb les administracions públiques.

En aquest espai es pot trobar informació sobre la seu electrònica, els tràmits disponibles, les notificacions electròniques, els certificats digitals existents, la factura electrònica i contractació.

Podeu consultar la infomació actualitzada a través d'aquest enllaç

En la mateixa línia, i per tal de donar compliment als objectius relacionats amb la difusió del serveis digitals per a la ciutadania del Conveni amb la Diputació de Tarragona per a la implementació de la plataforma de serveis digitals ACTIO als municipis de la comarca, s’ha implantat aquest espai d’Oficina Virtual als municipis de La Nou de Gaià, Renau, Salomó i Vespella de Gaià.

Aquesta actuació està subvencionada per la Diputació de Tarragona en el marc del Conveni de col·laboració per a la implementació de la plataforma de serveis digitals ACTIO als municipis de la comarca.

La Nou de Gaià: https://noudegaia.altanet.org/ajuntament

Renau: https://renau.altanet.org/

Salomó: https://salomo.cat/que-puc-tramitar

Vespella de Gaià: http://www.vespella.altanet.org/oficina/index.php

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D