EL CONSELL ASSUMIRÀ LA GESTIÓ DEL MENJADOR DE L’ESCOLA GUILLEM DE CLARAMUNT DE LA SECUITA

A més, també es renova la gestió del servei a l’Escola Ventura Gassol del Morell per als propers cursos escolars.
EL CONSELL ASSUMIRÀ LA GESTIÓ DEL MENJADOR DE  L’ESCOLA GUILLEM DE CLARAMUNT DE LA SECUITA

Imatge d'un dels menjadors gestionats pel Consell.

Tarragona, 26 d'abril de 2022 - El Consell Comarcal del Tarragonès presta per delegació del Departament d’Educació les competències relatives, entre altres, a la gestió del servei escolar de menjador en ensenyaments obligatoris.

Per al proper curs escolar 2022-2023, l’ens supramunicipal passa a assumir la gestió d’un menjador més de la nostra comarca. Es tracta del corresponent a l’Escola Guillem de Claramunt, ubicada al municipi de la Secuita. En total, aquest servei acull aproximadament 110 comensals i els àpats s’elaboren al propi centre donat que la instal·lació disposa de cuina pròpia.

Les prestacions per part del Consell Comarcal del Tarragonès incloses al nou contracte inclouen l’àpat; l’atenció directa de l’alumnat durant el temps de la prestació del servei de menjador; els períodes de temps anteriors i posteriors des de que acaben les classes del matí fins que comencen les de la tarda; i la gestió del cobrament dels menús. El servei de menjador també es prestarà durant la jornada intensiva en les dates previstes per l’ordre que regula el calendari escolar de cada curs.

La durada del contracte de prestació del servei de menjador escolar és de tres cursos escolars corresponents als cursos 2022-23, 2023-24 i 2024-25 amb possibilitat de pròrroga de dos cursos més.

A més, cal destacar que també s’ha donat llum verda a la renovació d’aquest servei a l’Escola Ventura i Gassol del Morell. Es tracta d’un servei que ja es ve oferint fins ara en les instal·lacions d’aquest centre que també disposa de cuina pròpia i atén a uns 200 comensals aproximadament. Amb la renovació de la gestió del servei de menjador d’aquesta escola i la incorporació de l’abans esmentada, el Consell Comarcal del Tarragonès gestiona el servei de menjador en un total de 16 centres educatius de la nostra comarca.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D