EL CONSELL COL·LABORA AMB LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA PER A LA IMPLEMENTACIÓ DE LA PLATAFORMA DE SERVES DIGITALS ACTIO ALS MUNICIPIS DE LA COMARCA

El conveni busca establir un marc de col·laboració entre el Consell Comarcal del Tarragonès i la Diputació de Tarragona com a mecanisme de garantia per la prestació de l’assistència en matèria d’administració digital.
EL CONSELL COL·LABORA AMB LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA PER A LA IMPLEMENTACIÓ DE LA PLATAFORMA DE SERVES DIGITALS ACTIO ALS MUNICIPIS DE LA COMARCA

Consell Comarcal del Tarragonès.

L’import assignat al conveni suma 22.8000 euros, dels quals 13.800 euros corresponen a l’anualitat 2019 i 9.000 euros a l’anualitat 2020.

Els municipis on es desplegaran les tasques derivades dels compromisos adquirits pel Consell Comarcal són els que ja compten amb ACTIO:

 • La Nou de Gaià
 • Renau
 • Salomó
 • Vespella de Gaià

Aquestes quanties estan destinades a:

 1. Assistència als municipis per assolir el compliment de l’Esquema Nacional de Seguretat (ENS).
 2. Col·laboració en la difusió de les eines de gestió documental – QDCAC, adhesió al Quadre de Classificació de la Generalitat per part dels municipis ACTIO.
 3. Col·laboració en la implementació de la carpeta ciutadana i passarel·la de pagaments.
 4. Difusió de l’ús dels serveis per a la ciutadania.

Les finalitats del conveni

 1. Establir un marc de col·laboració entre el Consell Comarcal del Tarragonès i la Diputació de Tarragona com a mecanisme de garantia per la prestació de l’assistència en matèria d’administració digital.
 2. Col·laborar amb el Consell Comarcal del Tarragonès en la implementació complerta d’ACTIO als ens locals de la seva comarca.
 3. El destinatari dels recursos econòmics i tècnics d’aquesta col·laboració serà el Consell Comarcal, qui, a la vegada, serà l’encarregat de garantir als municipis de la seva comarca la implementació de l’administració digital, concretada en les tasques que es defineixen en la clàusula tercera d’aquest conveni “Compromisos de col·laboració”.
 • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D