EL CONSELL COMARCAL CELEBRA EL DIA DE LES FAMÍLIES AMB UNA CONFERÈNCIA DE CARLOS LAMAS

El 15 de maig és el dia que l’Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar com a Dia Internacional de les Famílies. En les circumstàncies que ens ha tocat viure aquest maig de 2020, s’ha volgut fer un reconeixement al paper tant rellevant que estan tenint les famílies durant el confinament, com a vincle que sosté en l’adversitat i dona força per continuar endavant.
EL CONSELL COMARCAL CELEBRA EL DIA DE LES FAMÍLIES AMB UNA CONFERÈNCIA DE CARLOS LAMAS

Un instant de la conferència amb més de 70 participants.

Més de 70 professionals de l’àrea de Benestar Social i Família del Consell Comarcal del Tarragonès van participar la passada setmana en una videoconferència per commemorar el Dia Internacional de les Famílies.
L’encarregat d’impartir aquesta conferència virtual va ser Carlos Lamas psiquiatra i terapeuta del Centre de Teràpia Relacional i Familiar de Tarragona. Lamas és col·laborador del Consell des de fa temps. De fet, aquesta conferència que portava per títol ‘Família i relacions en temps incerts’ s’emmarca dins un curs a distància en què estan participant diversos professionals de la corporació.
La trobada va començar amb una breu introducció per part de Nicolás García, gerent del Consell Comarcal del Tarragonès, qui va voler dirigir unes paraules a tots els participants a més de ressaltar els seus serveis prestats amb l’eficàcia i professionalitat en aquests mesos de confinament.
Seguidament, Carlos Lamas va fer un breu introducció per passar posteriorment a la projecció d’un vídeo en què ell mateix fa un repàs a les diferents circumstàncies en què s’han trobat les famílies en aquests temps incerts i als reptes que han de superar els professionals que atenen les seves necessitats. Es pot consultar el contingut íntegre del vídeo a través d’aquest enllaç.
El 15 de maig és el dia que l’Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar com a Dia Internacional de les Famílies. En les circumstàncies que ens ha tocat viure aquest maig de 2020, s’ha volgut  fer un reconeixement al paper tant rellevant que estan tenint les famílies durant el confinament, com a vincle que sosté en l’adversitat i dona força per continuar endavant.
  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D