El Consell Comarcal del Tarragonès assumeix l'assistència tècnica de l'arquitectura i urbanisme de Vespella de Gaià

El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Frederic Adan, s'ha reunit amb l'alcalde de Vespella de Gaià,Sr. Daniel Cid, per tal de signar un conveni de col·laboració dins l'àmbit d'urbanisme en el municipi.

Aquesta col·laboració (ja que la titularitat de la funció segueix sent municipal) es concreta en l'assessorament tècnic dins l'àmbit urbanístic públic i en les consultes particulars de Vespella de Gaià. Això inclou la supervisió i l'emissió informes sobre llicencies, l'avaluació de projectes o els informes sobre immobles ruïnosos, entre d'altres funcions.

Així mateix, el departament d'Urbanisme del Consell Comarcal del Tarragonès realitzarà les inspeccions d'obres necessàries per obtenir les llicències, per a la devolució de fiances o per denúncies.

Mitjançant aquest conveni, el Consell Comarcal també pot realitzar estudis previs i supervisar i dirigir la realització dels projectes.

Aquest tipus de col·laboració, que ja s'està realitzant en algun altre cas, és especialment valuosa per al municipi que s'hi acull perquè permet disposar d'un equip professional al servei de l'ajuntament que evita la contractació de persones, disminuint la sobrecàrrega de feina i els costos als consistoris de poblacions petites.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D