EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS CELEBRA UNA NOVA SESSIÓ DEL CONSELL D'ALCALDIES

Es va dur a terme novament de forma telemàtica per minimitzar els riscos davant la situació sanitària actual.
EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS CELEBRA UNA NOVA SESSIÓ DEL CONSELL D'ALCALDIES

Imatge de la sessió telemàtica del dia 15 de desembre.

El passat 15 de desembre es va celebrar una nova sessió del Consell d’Alcaldies que el Consell Comarcal del Tarragonès (CCT) celebra de forma periòdica durant l’any. Tots els alcaldes i alcaldesses del Tarragonès estaven citats per tal de tractar i debatre temes d’interès general per a la comarca. La trobada es va dur a terme novament de forma telemàtica per minimitzar els riscos davant la situació sanitària actual.

La sessió es va iniciar amb la benvinguda per part d'Óscar Sánchez, president del Consell Comarcal del Tarragonès.

A continuació, es van tractar els dos primers punts de l'ordre del dia a càrrec de Carme Galicia, cap de la unitat d’atenció social primària del departament de Benestar Social i Família del Consell Comarcal del Tarragonès. Es tracta de la proposta d'informe previ favorable per l’aprovació d’un nou Reglament del Servei d’ Ajuda a Domicili (SAD), del Consell Comarcal del Tarragonès, i de la proposta d'informe previ favorable per l'aprovació de la modificació del Reglament Regulador dels Ajuts d’Urgència Social de l'ens supramunicipal, amb l'actualització dels límits econòmics i imports dels ajuts.

Tot seguit, va tenir lloc la presentació de la proposta dels convenis marc de col·laboració dels ajuntaments amb el Consell Esportiu del Tarragonès, a càrrec de la seva presidenta, Estefania Serrano.

La sessió va finalitzar amb el darrer punt de l'ordre del dia en què es va dur a terme una breu exposició dels treballs en benefici de la comunitat i del paper de les entitats locals en el seu compliment, de la mà de la Mercè Martin, cap de Secció de Serveis Social de l’Àmbit Penal del Departament de Justícia de Tarragona, i de Laura López, gestora de Recursos dels Equips de Mesures Penals Alternatives de Tarragona.

Finalment va tenir lloc el torn obert de paraula on els alcaldes i alcaldesses van poder debatre i aportar opinions i punts de vista sobre diferents aspectes d’interès general.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D