EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS CELEBRA UNA NOVA SESSIÓ DEL CONSELL D'ALCALDIES

Es va dur a terme novament de forma telemàtica per minimitzar els riscos davant la situació sanitària actual.
EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS CELEBRA UNA NOVA SESSIÓ DEL CONSELL D'ALCALDIES

Imatge de la sessió telemàtica celebrada el passat 15 de març.

El passat 15 de març es va celebrar una nova sessió del Consell d’Alcaldies que el Consell Comarcal del Tarragonès (CCT) celebra de forma periòdica durant l’any. Tots els alcaldes i alcaldesses del Tarragonès estaven citats per tal de tractar i debatre temes d’interès general per a la comarca. La trobada es va dur a terme novament de forma telemàtica per minimitzar els riscos davant la situació sanitària actual.

La sessió es va iniciar amb la benvinguda per part d'Óscar Sánchez, president del Consell Comarcal del Tarragonès.

A continuació, es van tractar l’únic punt de l'ordre del dia, en aquest cas centrat en l’explicació del projecte i afectació a la nostra comarca del Tren-Tramvia del Camp de Tarragona. La ponència va anar a càrrec de David Prat, director general d’Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya; Trinitat Castro, directora dels Serveis Territorials a Tarragona de la Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori; i Eugènia Domenech, gerent de l’ATM del Camp de Tarragona.

La sessió va finalitzar amb el torn obert de paraula on els alcaldes i alcaldesses van poder debatre i aportar opinions i punts de vista sobre diferents aspectes d’interès general.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D