EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS COMMEMORA EL 8M-DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

Enguany s’ha dedicat el cartell commemoratiu d’aquesta data a les “anònimes imprescindibles”, aquelles les dones anònimes que cada dia duen a terme tasques fonamentals i imprescindibles per al progrés de la nostra societat.
EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS COMMEMORA  EL 8M-DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

Imatge de tots els participants en l'acte institucional.

Tarragona, 6 de març de 2024 - El Consell Comarcal del Tarragonès (CCT) s'ha unit als actes que s'estan duent a terme arreu del territori per commemorar el 8M-Dia Internacional de les Dones. A les 11:00 del matí, representants polítics i treballadors i treballadores de l'ens s'han aplegat a les portes del Consell per participar en la lectura de la Declaració Institucional. També s’hi han afegit alumnes de l’Escola Lestonnac, de Batxillerat els quals a més han rebut elements informatius del Punt Lila.

El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Salvador Ferré, ha donat la benvinguda a totes les persones assistents i ha volgut remarcar el ferm compromís de la corporació que presideix per assolir una societat cada cop més justa i igualitària. A continuació, la consellera delegada en l’àmbit de la Dona i vicepresidenta de l’ens supramunicipal, Montserrat Castellarnau, ha explicat la campanya posada en marxa enguany per commemorar aquesta data. L’acte també ha comptat amb l’assistència de la delegada territorial del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Eva Ferran; així com de les conselleres i consellers comarcals Josepa Figueras, Maria Grau, Chelo Picón i Jordi Collado. La trobada ha finalitzat amb la lectura de la Declaració Institucional.

Homenatge a les ‘anònimes imprescindibles’

Des de l’àmbit de les Polítiques d’Igualtat i Dones, del Departament de Benestar Social i Família de l’ens supramunicipal, enguany s’ha dedicat el cartell commemoratiu d’aquesta data a les “anònimes imprescindibles”. La idea la van traslladar les tècniques del Departament de Benestar Social del Consell Comarcal del Tarragonès en una trobada amb les regidores d’Igualtat de tota la comarca, les quals van veure adient la proposta presentada. Així doncs, el cartell se centra en les dones anònimes que cada dia duen a terme tasques fonamentals i imprescindibles per al progres de la nostra societat.

Aquest cartell s'ha repartit als diversos ajuntaments de la comarca, amb la voluntat que el puguin penjar a la porta de les seves instal·lacions, animant-los també a organitzar algun tipus de dinàmica per reflexionar sobre els mateixos.

  • Compartir a
arxivat sota: ,
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D