El Consell Comarcal del Tarragonès conjuntament amb l’ajuntament de Vila-seca celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Amb motiu de la celebració a Catalunya de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i sota el lema “Fem el carrer més nostre”, el Consell Consultiu de la Gent Gran del Tarragonès, mitjançant el departament de Benestar Social del Consell Comarcal del Tarragonès i l’ajuntament de Vila-seca, va realitzar una caminada pel municipi, en la que hi van participar més de 70 persones de les diferents associacions de persones grans, que visitar el Parc de la Torre d’en Dolça i el Santuari de la Mare de Déu de la Pineda.

 

Van acompanyar al grup la regidora de Benestar Social de l’ajuntament, Sra. Àngels Ponce, i la 1a Tinent Alcalde, Sra. Manuela Moya, que, com excel·lent amfitriona, explicà a tots els participants la història i els detalls dels llocs de la visita.

 

El president del Consell Comarcal, Sr. Frederic Adan, va unir-se al grup al Santuari de la Mare de Déu de la Pineda, i va compartir una estona amb els participants, intercanviant idees i experiències, i els va adreçar unes paraules felicitant-los per la seva vitalitat i capacitat per fer activar noves iniciatives.

 

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D