Divendres 21 de Gener de 2022

El Consell Comarcal del Tarragonès, conjuntament amb la Creu Roja, col·laboren en la gestió d’aliments per a 200 famílies de la comarca

Avui, el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Frederic Adan, i el president de Creu Roja Tarragona, Sr. Ramon Grau, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues entitats per tal de distribuir de manera ordenada aliments excedents de la UE entre la població més vulnerable del Tarragonès.

El convens també inclou la distribució d’uns kits de diferents productes de primera necessitat adreçats a l'infància.

Segons aquest acord, la Creu Roja es ratifica en la distribució dels productes entre les famílies més vulnerables, basant-se en les propostes dels professionals de l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Tarragonès i ambdues entitats estan coordinades  adequadament per desenvolupar el projecte d’una manera més efectiva.

En aquesta actuació, tan la creu Roja de Tarragona com el Consell Comarcal del Tarragonès, col·laboren completant els lots d'aliments que gestionen afegint-hi altres tipus de productes, per tal d'oferir uns paquets més complets i equilibrats.

Aquesta col·laboració s'emmarca dins de l'acord de la "Taula d'Aliments", un projecte més ambiciós, ampli i transversal en el que hi són implicades totes les organitzacions del tercer sector d’acció social civil conjuntament amb l’administració, de manera que és possible arribar a un nombre de persones molt més ampli, concentrar esforços, creuar informació per tal d’evitar duplicitats en les actuacions i, en definitiva, incrementar la eficàcia i la eficiència.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D