EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS FA LA CLOENDA DEL PLA DE FOMENT DE L’OCUPACIÓ 2015, BASAT EN UN PROJECTE DE PREVENCIÓ D’INCENDIS EN ZONES PERIURBANES

El Consell Comarcal del Tarragonès en col·laboració amb la Diputació de Tarragona, durant el 2015 (de maig fins a avui) ha dut a terme un nou projecte de Prevenció d’incendis en zones periurbanes que ha beneficiat a 5 municipis de la comarca. L’actual projecte ha prioritzat la neteja forestal i de vegetació.

Els municipis on s’ha realitzat aquest projecte són El Catllar, Salomó, La Riera de Gaià, la Nou de Gaià, La Pobla de Montornès.

Avui, a les 14h, a la seu del Consell Comarcal,  s'ha fet l'acte de cloenda en el que els responsables dels organismes que han participat en el projecte, la Diputació en col·laboració amb el Consell Comarcal del Tarragonès, s'han adreçat als participants.

 

Els objectius generals del Pla d'ocupació són:

-        Fomentar les polítiques actives d’ocupació i la creació de llocs de treball a la comarca del Tarragonès.

-        Eliminar o reduir les zones de la comarca amb major risc de patir un incendi.

-        Condicionar els accessos a les urbanitzacions per facilitar l’extinció.

-        Operativitzar les xarxes viàries i punts d’aigua per evitar o minimitzar la propagació.

 

Aquest projecte s'ha realitzat amb 5 persones, a les que el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Pere Virgili, els ha dit unes paraules per esperonar-los a seguir esforçant-se en el seu desenvolupament personal i oferint-los la col·laboració de l’ens, dins les funcions que li són pròpies.

 

La iniciativa es va iniciar amb un període de formació teòrica, seguit d'un altra de pràctiques, en la qual es desenvolupa una tasca de servei públic.  Després de supervisar els resultats, els participants fan un mòdul de "Recerca de feina" orientat a facilitar la inserció en el món laboral.

 

El Pla d'Ocupació 2015 és un projecte impulsat per la Diputació de Tarragona i desenvolupat pel Consell Comarcal del Tarragonès, amb una actuació general dirigida al conjunt del territori.

 

(Veure més imatges)

 

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D