EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS GESTIONARÀ EL SERVEI DE MENJADOR DE L’ESCOLA LES ERES DE CREIXELL

Serà a partir del curs 2021-2022 quan l’ens supramunicipal assumeixi la gestió d’aquest nou menjador escolar. En total, el Consell gestiona aquest servei en 15 centres del Tarragonès.
EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS GESTIONARÀ  EL SERVEI DE MENJADOR DE L’ESCOLA LES ERES DE CREIXELL

El Consell arribarà així als 15 centres en què presta aquest servei a la comarca.

L’Assemblea de l’AMPA de l’Escola les Eres de Creixell, celebrada el passat 8 de març, va acordar demanar al Consell Comarcal del Tarragonès que gestioni el menjador de la seva escola a partir del proper curs. Serà doncs  a partir del mes de setembre, moment en què s’iniciï el curs 2021-2022, quan el Consell incorporarà una escola més arribant així als 15 centres en què presta aquest servei a la comarca. Aquestes escoles són: Els Àngels (Tarragona), L’Antina (Torredembarra), Cal·lípolis (Vila-seca), Les Codinetes (La Nou de Gaià), El Cucurull (Roda de Berà), Les Eres (Creixell), La Floresta (Tarragona), Josep Veciana (Perafort), Mediterrani (Tarragona), Ponent (Tarragona), Riuclar (Tarragona), Sant Salvador (Tarragona), Tarragona, Torreforta (Tarragona) i Ventura Gassol (El Morell).

El Consell Comarcal del Tarragonès presta, per delegació del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, les competències relatives, entre altres, a la gestió del servei escolar de menjador en ensenyaments obligatoris.

S’inclou en el contracte signat entre ambdues parts el subministrament del menjar, la custòdia dels alumnes durant el temps de menjador, la gestió del cobrament i documentació administrativa relacionada amb el servei i l’atenció personalitzada dels usuaris.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D