EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS GUARDONAT PEL CONSORCI D'ADMINISTRACIÓ OBERTA

Aquest guardó pretén ser un reconeixement a la seva tasca de transformació digital de la pròpia corporació i dels municipis de la comarca.
EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS GUARDONAT PEL CONSORCI D'ADMINISTRACIÓ OBERTA

El Consell Comarcal del Tarragonès ha estat guardonat amb el 2n premi de la categoria “Consell Comarcals amb més de 50.000 habitants”.

En el marc de la V edició dels Reconeixements Administració Oberta, impulsats pel Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC), el Consell Comarcal del Tarragonès ha estat guardonat amb el 2n premi de la categoria “Consell Comarcals amb més de 50.000 habitants” on participen un total de 20 corporacions comarcals.

Aquest guardó visualitza i posa en valor l’esforç que el Consell Comarcal del Tarragonès ha fet en els darrers temps per implementar i donar l’imprescindible i necessari suport a l’administració electrònica, en la transformació digital del propi Consell i dels municipis de la comarca.

L’AOC atorga cada any els reconeixements Administració Oberta a les administracions locals catalanes capdavanteres en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. L’objectiu dels guardons és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital.

En el cas dels Consells Comarcals, a més del Consell Comarcal del Tarragonès, s'han atorgat reconeixements també al Consell Comarcal del Priorat i al Consell Comarcal del Pallars Sobirà, en la categoria de fins a 20.000 habitants; al Consell Comarcal de la Garrotxa, al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i al Consell Comarcal del Ripollès, en la categoria de fins a 50.000 habitants; i al Consell Comarcal de l’Alt Penedès, en categoria de més de 50.000 habitants.

Podeu consultar els ajuntaments guardonats i la metodologia utilitzada per valorar-ho en aquest enllaç

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D