Divendres 19 de Juliol de 2024

El Consell Comarcal del Tarragonès ha gestionat un Pla de Foment de l’Ocupació en un projecte de Prevenció d’Incendis en Zones Periurbanes

El Consell Comarcal del Tarragonès en col·laboració amb la Diputació de Tarragona, durant el 2014 ( de maig fins a avui) ha dut a terme un nou projecte de Prevenció d’incendis en zones periurbanes que ha beneficiat a 5 municipis dela comarca. L’actual projecte ha prioritzat la neteja forestal i de vegetació.

Els municipis on s’ha realitzat aquest projecte són El Catllar, Els Pallaresos, Vespella de Gaià, Roda de Berà i Torredembarra.

 

Direcció General de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments i el Departament de Medi Natural de la Generalitat (DAAM) va informar sobre la sensibilitat en cas de perill d’incendis en aquestes zones dela comarca. Aixídoncs, el projecte s’ha centrat en la neteja forestal de les zones perimetrals a les urbanitzacions de La Cativera (El Catllar), Els Hostalets (Els Pallaresos), Sant Miquel (Vespella de Gaià), Eixample Residencial (Roda de Barà) i Marítima Nord (Torredembarra).

 

Els objectius generals del projecte són:

-        Fomentar les polítiques actives d’ocupació i la creació de llocs de treball a la comarca del Tarragonès.

-        Eliminar o reduir les zones de la comarca amb major risc de patir un incendi.

-        Condicionar els accessos a les urbanitzacions per facilitar l’extinció.

-        Operativitzar les xarxes viàries i punts d’aigua per evitar o minimitzar la propagació.

 

Aquest projecte es va realitzar amb 5 persones, amb les que es va reunir el president delConsell Comarcal del Tarragonès, Sr.Frederic Adan, animant-los a seguir esforçant-se en el seu desenvolupament personal i oferint-los la col·laboració de l’ens, dins les funcions que li són pròpies.

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D