EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS I CREU ROJA RENOVEN EL CONVENI DE COL·LABORACIÓ

El conveni busca que les persones individuals i famílies més desfavorides tinguin cobertes les necessitats bàsiques d’alimentació per millorar la seva qualitat de vida.
EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS I CREU ROJA RENOVEN EL CONVENI DE COL·LABORACIÓ

Pla i Grau en el moment de de la signatura del conveni.

El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Joan Martí Pla, i el president de Creu Roja a Tarragona, Ramon Grau, han renovat aquest matí el conveni de col·laboració entre ambdues parts.

Aquest conveni suposa l’atorgament per part de l’ens supramunicipal a Creu Roja Espanyola a Tarragona d'una subvenció directa per a la gestió del repartiment d’aliments de la Unió Europea (FEGA) i pel projecte de l’adquisició de targetes de compra familiar a l’àrea de Guissona per a l’any 2020.

L’objectiu principal d’aquest conveni és promocionar i col·laborar en accions per tal que les persones individuals i famílies més desfavorides la comarca del Tarragonès que es troben en situació de vulnerabilitat, i prèvia valoració dels Serveis Socials comarcals, tinguin cobertes les necessitats bàsiques d’alimentació per millorar la seva qualitat de vida.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D