EL CONSELL IMPULSA UNA NOVA CAMPANYA INFORMATIVA PER FOMENTAR L’ÚS DE LES DEIXALLERIES DE LA COMARCA

La deixalleria de La Canonja ha estat l’escenari de la presentació de la campanya en què hi han participat el president del Consell, l’alcalde de la Canonja, a més de representants de les empreses FFC Medio Ambiente i de la consultoria Eurogesmed SL.
EL CONSELL IMPULSA UNA NOVA CAMPANYA INFORMATIVA PER FOMENTAR L’ÚS DE LES DEIXALLERIES DE LA COMARCA

Fotografia d'inici de la campanya a la deixalleria de La Canonja.

El Consell Comarcal el Tarragonès ha posat en marxa aquest 2022 una nova campanya informativa de conscienciació ciutadana per tal de fomentar, en aquesta ocasió, l’ús de les deixalleries que disposa la nostra comarca i el servei de recollida de materials voluminosos. El Tarragonès compta amb cinc deixalleries fixes situades als municipis del Catllar, la Canonja, Roda de Berà, el Morell i Torredembarra. A més, els ciutadans i ciutadanes de la comarca també tenen a la seva disposició una deixalleria mòbil que es desplaça de forma itinerant a vuit de les poblacions del Tarragonès: la Nou de Gaià, els Pallaresos, Perafort, la Pobla de Mafumet, la Pobla de Montornès, la Riera de Gaià, Salomó i la Secuita.

La nova campanya busca potenciar l’ús d’aquestes instal·lacions i contribuir així a augmentar els índex de reciclatge i selecció de residus. Per aconseguir-ho, el departament de Medi Ambient del Consell ha editat més de 12.000 fulletons i cartells informatius, alhora que 10.000 calendaris amb la imatge corporativa del servei. Els calendaris busquen apropar a les llars del Tarragonès informació essencial com els dies d’obertura de les deixalleries o els dies de servei de recollida de voluminosos, entre altres. A mes, també s’ha contractat a un equip d’educadors/es ambientals que s’encarregaran d’informar a les persones usuàries quan van a les deixalleries a dipositar algun material. Els educadors/es romandran a les deixalleries per un període de dos mesos. En paral·lel, en diversos establiments i les botigues del Tarragonès s’hi han lliurat fulletons per tal d’animar a la ciutadania a apropar-se a les deixalleries amb els seus residus on seran atesos, a més de pel personal de FCC, pels educadors/es ambientals abans esmentats.

La Canonja, punt de partida de la campanya

Per tal de donar el tret de sortida a la campanya, s’han donat cita a la deixalleria de La Canonja el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Óscar Sánchez; el president de l’Àrea de Medi Ambient de la corporació, Joan Martí Pla; l’alcalde de La Canonja, Roc Muñoz; i el regidor de Cultura, Comunicació Social, Governació i Participació Ciutadana d’aquest municipi, Salvador Ferré. També hi han participat representants de l’empresa FCC Medio Ambiente, adjudicatària dels serveis de recollida; i d’Eurogesmed SL, l’empresa encarregada del control i l’avaluació dels serveis indicats.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D