EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS NOVA ENTITAT DE REGISTRE IDCAT I IDCAT MÒBIL

Tots els ciutadans que disposin de l’idCAT poden fer tràmits telemàtics amb el Consell Comarcal del Tarragonès o amb les administracions públiques que n’ofereixen.
EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS NOVA ENTITAT DE REGISTRE IDCAT I IDCAT MÒBIL

idCAT certificat.

Des del passat 27 de setembre de 2021, el Consell Comarcal del Tarragonès emet i gestiona el certificat idCAT i idCAT Mòbil.

L'idCAT Certificat és un identificador digital que s'instal·la al vostre navegador tot garantint la vostra identitat a Internet i us permet accedir als diferents tràmits i gestions que ofereixen moltes administracions com, per exemple:

  • Obtenir l'informe de vida laboral de la Seguretat Social
  • Obtenir el certificat d'antecedents penals que ofereix el Ministeri de Justícia
  • Presentar la declaració de la Renda a l'Agència Tributària (AEAT)
  • Accedir a diferents Carpetes ciutadanes
  • Etc.

L'idCAT Certificat permet operar amb les administracions públiques i assegura la integritat i la confidencialitat de les transaccions electròniques que envieu per Internet. També us permetrà, per exemple, signar documents amb totes les garanties.

Així, tots els ciutadans que disposin de l’idCAT, poden fer tràmits telemàtics amb el Consell Comarcal del Tarragonès clicant aquí o amb les administracions públiques que n’ofereixen.

Podeu sol·licitar el certificat a idcat.cat.

Després podeu sol·licitar cita prèvia els dimarts i dijous hàbils de cada mes per tal de procedir validació de la identitat per part dels operadors d’Entitat de Registre idCAT del Consell Comarcal i poder descarregar el certificat al vostre ordinador.

També podeu consultar aquest vídeo explicatiu.
  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D