EL CONSELL PROGRAMA UNA ACTIVITAT VIRTUAL PER COMMEMORAR EL DIA INTERNACIONAL DE LES FAMÍLIES

Es durà a terme el proper 25 de maig, en horari de matí o tarda, i portarà per títol 'Una mirada familiar al cinema'.
EL CONSELL PROGRAMA UNA ACTIVITAT VIRTUAL PER COMMEMORAR EL DIA INTERNACIONAL DE LES FAMÍLIES

Per tal de poder-hi participar cal fer inscripció prèvia.

El Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) del Consell Comarcal del Tarragonès ha organitzat una activitat virtual commemorativa en motiu del 15 de maig que és el Dia Internacional de les Famílies. Es tracta de la sessió “Una mirada familiar al cinema”, que tindrà lloc el proper 25 de maig en horari de matí (de 9:30 a 11:30 hores) o bé de tarda (de 15:30 a 17:30 hores).

L'activitat sorgeix amb la voluntat d'oferir un espai interactiu de reflexió conjunta sobre els reptes, les dificultats i les estratègies que presenten les famílies mitjançant l'exemplificació de pel·lícules del cinema. La sessió anirà dirigida a les famílies dels municipis del Tarragonès i a les que són usuàries del SIS diürn (TASTA itinerant i Centres Oberts), del SIS famílies, del SOAF i les dels EBASP. L'accés a la sessió es pot fer mitjançant aquest enllaç, però és important recordar que, per tal de poder-hi participar cal fer inscripció prèvia a través d'aquest formulari.

El SOAF  del Consell Comarcal del Tarragonès és un servei d’orientació i acompanyament integral a les famílies per millorar-ne el benestar personal, familiar i social.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D