EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS SE SUMA AL "CIRCUIT PER A L'ERADICACIÓ DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA AL CAMP DE TARRAGONA

Posteriorment es determinarà un protocol d'actuació amb els tècnics del Tarragonès

El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Pere Virgili, juntament amb els responsables de les diferents àrees involucrades en aquest tema, ha signat la renovació de la Mesa Institucional que marca el Circuit per a l'eradicació de la violència masclista al Camp de Tarragona, a la delegació de la Generalitat,

Alhora s'ha organitzat una jornada en la que l'equip comarcal de tècnics analitzaran  la feina feta fins ara i corregiran aquells aspectes que ham detectat que són millorables.

L'acte de la Mesa Institucional ha estat obert pel delegat territorial del Govern a Tarragona, Sr. Òscar Peris, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Sra. Teresa Pitarch, ha fet la presentació.

La coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones, Sra. Lídia Bargas, ha presentat un informe de les actuacions realitzades al territori i, després de la presentació del Protocol per a l'abordatge de la violència masclista a la demarcació, s'ha procedit a la signatura.

 

(Fotos)

 

 

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D