EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS TAMBÉ HOMENATJA L’ESCRIPTORA OLGA XIRINACS

L’escriptoraOlga Xirinacsva assistir a la sessió de contes que es va fer ahir a laBiblioteca Municipal de Constantídins del cicle “UNA MAR DE CONTES. Celebrem els 80 anys de l’escriptoraOlga Xirinacs!”.

 

El proper divendres 3 de juny, a les 18h, a laBiblioteca Municipal del Catllar, l’Imma Pujolens aproparà “Les bestioles de l’Olga”.

 

Un dels programes que desenvolupa el Consell Comarcal del Tarragonès, des de fa anys, és el que apropa històries als nens i a les nenes, amb espectacles de formats ben diferents. Gràcies al patrocini delaFundacióPrivadaMútuaCatalana podem donar continuïtat a aquesta activitat, amb un nou cicle “Primavera de Contes a les Biblioteques i Punts de lectura del Tarragonès”, amb la participació dels municipis de Perafort, la Canonja, Vilallonga del Camp, la Nou de Gaià, Roda de Berà, Creixell, Constantí, el Catllar, Torredembarra i Salomó.

 

Aquest cicle “Una mar de contes. Celebrem els 80 anys de l’escriptoraOlga Xirinacs!” ens fa especial il·lusió perquè ens hem volgut afegir als actes d’homenatge que s’han programat aquesta primavera, dedicats a l’escriptoraOlga Xirinacsper tal de commemorar els seus 80 anys! L’escriptora és un actiu cultural, amb un patrimoni intel·lectual que volem fer extensiu a tots aquells que encara no el coneixen, en aquest cas als nens i nenes dels pobles del Tarragonès.

 

El cicle el fan quatre contacontes amb una àmplia experiència en explicar històries. La Muntsa, la Karme, l’Imma i l’Agus. Els narradors del cicle han buscat la inspiració a l’obra literària per a infants de l’autora: llibres de poemes (Marina i Cavall de mar), llibres d’endevinalles (Aprèn l’abecedari amb endevinalles), llibres per als primers lectors i els diversos contes que ha publicat (alguns d’ells a la Revista Cavall Fort). En tots ells es traspua l’amor pel mar, la platja, el jardí i els infants. Les històries triades per als diferents narradors volen transmetre aquest amor que sent l’autora per les coses petites de cada dia que li són tan properes. Històries que es combinaran amb poemes i endevinalles de l’autora.

 

(Fotos)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D