Divendres 14 de Juny de 2024

TRAMITADES 8.110 BEQUES MENJADOR EN PRIMERA CONVOCATÒRIA

Els 5.873 expedients aprovats fins ara suposen un import de més de 4.700.000 euros. Resta pendent encara saber les xifres corresponents a la segona convocatòria que es va iniciar el dia 6 de setembre.
TRAMITADES 8.110 BEQUES MENJADOR EN PRIMERA CONVOCATÒRIA

Imatge d'un dels menjadors escolars gestionats pel CCT.

Després que el passat 11 de juny finalitzés el període de presentació de les sol·licituds en primera convocatòria als ajuts individuals de menjador per al curs 2021-2022, de les més de 8.110 peticions presentades, fins al moment s’ha aprovat la resolució favorable de 5.873 beques. Els expedients aprovats fins ara suposen un import de més de 4.700.000 euros. Si en convocatòries d’anys anteriors es concedien ajuts del 50% o el 100% de l’import, enguany s’ha seguit la línia iniciada en la convocatòria del curs passat en què l’aportació arriba a un 70% o 100%.

Resta pendent en aquest moment la resolució de la convocatòria de setembre per als alumnes de nova matrícula, nouvinguts o trasllats de centres. Aquesta segona convocatòria es va obrir ahir dia 6 de setembre i està previst que finalitzi el dia 17 d’aquest mateix mes. També durant aquest període de temps, s’ha requerit oficialment als usuaris que en primera convocatòria els hi faltava alguna documentació que l’aportin degudament justificada. Es tracta en aquest cas de 927 expedients pendents de resoldre.

Bon funcionament de la cita prèvia

A fi efecte d’agilitzar els tràmits, i arran de la situació d’emergència sanitària que estem vivint, el Departament d’Ensenyament del Consell Comarcal del Tarragonès ha seguit apostant, amb l’obertura de la primera convocatòria d’aquests ajuts, pel sistema de cita prèvia per tal de poder formalitzar aquests tràmits presencialment. El sistema de cita prèvia es va instaurar per primer cop arran de la convocatòria del curs passat, comptant amb una molt bona acollida per part dels usuaris i tècnics del Consell Comarcal del Tarragonès.

A més, es van establir dos models de documentació: el model abreujat i l’ordinari, als quals s’havien d’acollir les persones interessades en funció de les seves circumstàncies. Les sol·licituds abreujades es podien presentar al centre docent, telemàticament o de forma presencial, amb cita prèvia, a les oficines del Consell Comarcal del Tarragonès; les sol·licituds ordinàries es podien presentar al Consell Comarcal o al Centre de forma presencial, també amb cita prèvia.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D