EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS TRAMITA GAIREBÉ 5.400 BEQUES MENJADOR APROVADES EN PRIMERA CONVOCATÒRIA

Suposa un import de més de 4.200.000 euros. Resta pendent encara saber les xifres corresponents a la segona convocatòria que va finalitzar el passat 18 de setembre.
EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS TRAMITA GAIREBÉ 5.400 BEQUES MENJADOR APROVADES EN PRIMERA CONVOCATÒRIA

Enguany ha incrementat l’aportació, a un 70% o 100%.

Després que el passat 23 de juny finalitzés el període de presentació de les sol·licituds en primera convocatòria als ajuts individuals de menjador per al curs 2020-2021, fins al moment s’ha aprovat la resolució de 5.393 beques, que suposen un import de més de 4.200.000 euros. Si en convocatòries d’anys anteriors es concedien ajuts del 50% o el 100% de l’import, enguany ha incrementat l’aportació, a un 70% o 100%, la qual cosa representa un increment del 20% de la partida pressupostària.

Resta pendent en aquest moment la resolució de la convocatòria de setembre per als alumnes de nova matrícula, nouvinguts o trasllats de centres. Després que aquesta segona convocatòria es tanqués el passat dia 18 de setembre, en aquests moments es troben en procés de revisió i aprovació de cada un dels expedients presentats.
A fi efecte d’agilitzar els tràmits, i arran de la situació d’emergència sanitària que estem vivint, el Departament d’Ensenyament del Consell Comarcal del Tarragonès va impulsar, amb l’obertura de la primera convocatòria d’aquests ajuts, la possibilitat de sol·licitar cita prèvia per dur a terme aquests tràmits presencialment.

A més, es va establir dos models de documentació: el model abreujat i l’ordinari, als quals s’havien d’acollir les persones interessades en funció de les seves circumstàncies. Les sol·licituds abreujades es podien presentar al centre docent, telemàticament o de forma presencial, amb cita prèvia, a les oficines del Consell Comarcal del Tarragonès; les sol·licituds ordinàries únicament es podien presentar al Consell Comarcal de forma presencial, també amb cita prèvia.
  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D