El Consell Comarcal del Tarragonès visita el menjador de l'escola Tarragona amb motiu de l'implantació de l’alimentació ecològica i els productes de proximitat.

L'AMPA de l'Escola Tarragona ha decidit incorporar als postres ecològics que ja utilitzava altres productes ecològics a la dieta diària dels alumnes que utilitzen el menjador escolar. A partir d’aquests mes de març, la pasta, llegums i arròs utilitzat en l’elaboració diària dels menús és ecològic, cultivats i elaborats seguint l’estricta normativa que regeix l’agricultura i l’alimentació  ecològica i alguns productes làctics.

 

Aquests productes estan regulats per normatives europees molt estrictes i són controlats per organismes degudament acreditats. Tanmateix, tots els productes ecològics són de qualitat certificada.

 

És pe aquest motiu que el president del Consell Comarcal del Tarragonès, juntament amb la consellera de la comissió informativa d'Ensenyament, Sra. Arga Sentís, han visitat la cuina de l’escola, gestionada per AGORA CATERING SL,  per tal de comprovar personalment l'elaboració dels menús i veure els productes ecològics que s’utilitzen al menjador escolar.

 

Durant la visita, la que la directora, Sra. Maria del Mar Català,  els ha mostrat els productes ecològics que utilitzen. Posteriorment  han compartit el menú que mengen els alumnes de l’escola, conjuntament amb ells.

 

En el cas dels productes de proximitat, dins els quals estan inclosos la major part dels productes ecològics, un dels avantatges que representen és la protecció de la producció pròpia del nostre entorn, la qual cosa afavoreix la conservació de varietats locals, beneficia també l’economia de l’entorn de la nostra comunitat i potencia unes condicions laborals adequades per a qui hi treballa.

 

El fet d’incloure aquesta oferta al menjador de l’Escola Tarragona ha sorgit per una iniciativa conjunta dels pares i mares dels alumnes i el Consell Comarcal del Tarragonès, el qual, després d’estudiar les possibilitats d’implementar aquest servei adequadament els ho ha gestionat per posar-los-hi a l’abast. 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D