EL CONSELL COMARCAL DESTINA MÉS DE 237.000 EUROS AL SERVEI DE VETLLADOR ALS MENJADORS ESCOLARS PER AL CURS 2020-2021

Aquest servei cobreix les necessitats educatives especials d’alumnes que fan ús del servei de menjador. Durant el curs 2020-2021 s’haurà donat resposta a 264 alumnes en una quarantena de centres de la nostra comarca.
EL CONSELL COMARCAL DESTINA MÉS DE 237.000 EUROS AL SERVEI DE VETLLADOR ALS MENJADORS ESCOLARS PER AL CURS 2020-2021

Imatge d'arxiu d'un dels menjadors gestionats a través del CCT.

L’escola ordinària ha fet un important esforç per caminar cap a una escola cada cop més inclusiva, atenent i contemplant les necessitats educatives especials d’una part del seu alumnat. Fins ara aquests esforços s’han centrat sobretot en l’horari lectiu però quedava un buit per resoldre en la franja de menjador escolar. Conscients d’aquesta realitat, el Consell Comarcal del Tarragonès (CCT), a través de l’àrea que actualment presideix Mario Téllez, ha proposat per quart any consecutiu al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya buscar els mitjans necessaris per donar una resposta a aquesta necessitat. D’aquesta manera, durant el curs 2020-2021 el Consell Comarcal destinarà més de 237.000 euros a dotar al servei de menjador de les escoles públiques del Tarragonès d’aquest servei de vetllador que atendrà les necessitats específiques d’aquests nens i nenes, previ diagnòstic en cada cas concret per part de l’Equip d’Assessorament Psicopedagògic (EAP). En total, són gairebé una quarantena els centres que disposaran d’aquest servei.

Aquesta atenció per als infants amb necessitats educatives especials permetrà un major repartiment i descàrrega de feina dels altres monitors de menjador, que podran destinar també més temps i major atenció a la resta d’usuaris.

Per altra banda, permetrà també una millor atenció a les diversitats, donant resposta a les singularitats de tots aquests alumnes amb un servei més específic i personalitzat.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D