Dissabte 20 de Juliol de 2024

EL CONSELL COMARCAL DINAMITZA LA LECTURA A LES BIBLIOTEQUES DE LA COMARCA

Posa en marxa el nou cicle “Biblioteques... Allà on viuen els contes”.
EL CONSELL COMARCAL DINAMITZA LA LECTURA A LES BIBLIOTEQUES DE LA COMARCA

Imatge d'una de les sessions anteriors celebrades a Constantí.

Tarragona, 27 de setembre de 2022 - El dimarts 4 d’octubre, a la biblioteca Municipal de la Canonja, començarà el cicle “BIBLIOTEQUES... Allà on viuen els contes”, que es desenvoluparà els mesos d’octubre i novembre, a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès.

Aquesta activitat que organitza el Consell Comarcal del Tarragonès, des de fa anys, apropa històries a través dels contes, als nens i a les nenes de la comarca. Amb la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana es pot donar continuïtat, amb un nou cicle en el qual hi participen els municipis de la Canonja, els Pallaresos, Roda de Berà, Salomó, Perafort, la Riera de Gaià, Altafulla, Constantí, la Nou de Gaià, Creixell, el Catllar i la Pobla de Montornès.

En aquesta nova edició, s’ha dedicat el cicle a les biblioteques perquè es vol posar en valor la tasca que desenvolupen aquests equipaments, posant èmfasi a dinamitzar el gust per la lectura com a eina de coneixement, però també ressaltant la seva funció social importantíssima i un paper fonamental en la vertebració cultural del país.

El cicle el portaran a terme la Karme González, l’Imma Pujol i l’Agus Farré. Tots tres tenen una llarga trajectòria al món de les biblioteques, l’ensenyament i les arts escèniques i des de la seva manera personal d’explicar, ens aproparan històries i emocions. La Karme amb “La imaginació viu a les biblioteques”, l’Imma amb “La biblioteca, un món màgic per descobrir” i l’Agus amb “Pluja de lletres”.

Podeu consultar el programa complert de les sessions previstes a www.tarragones.cat.

Us animem a assistir-hi, a divertir-vos i a descobrir quantes coses s’aprenen!

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D