El Consell Comarcal participa al vermut poètic en motiu del Dia Mundial de la Poesia

El Consell Comarcal participa al vermut poètic en motiu del Dia Mundial de la Poesia

Cid en un moment de la lectura.

Un any més, la Biblioteca Pública de Tarragona, juntament amb el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, la Direcció General de Política Lingüística, Òmnium Cultural del Tarragonès, el Consell Comarcal del Tarragonès i l'Escola Oficial d'Idiomes van organitzar ahir 21 de març un vermut poètic per commemorar el Dia Mundial de la Poesia.

El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Daniel Cid, va participar en aquest vermut poètic que té com a eix temàtic poetes del Camp de Tarragona. Cid va llegir un text de Gabriel Ferrater. Es tracta d'un acte col·lectiu de divulgació de la poesia, per tal que aquesta mateixa poesia es posi a l'abast de tothom.

Més tard, el president també va participar en una altra lectura al Castell de La Nou de Gaià, en el marc també dels actes programats pel Dia Mundial de la Poesia.

Dia Mundial de la poesia

La UNESCO va declarar el 21 de març Dia Mundial de la Poesia. Per celebrar-ho, la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració de diverses entitats públiques i privades, celebra una gran festa de la paraula i les lletres, i fomenta tot seguit d'iniciatives, presencials i a través de la xarxa, arreu dels territoris de parla catalana. Es fa la tria d'un autor o autora, a qui s'encarrega un poema que és traduït  a una vintena de llengües, que mostra la riquesa mundial de la poesia en tot el domini lingüístic català.

Enguany, l'autora escollida ha estat Rosa Fabregat.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D