EL CONSELL COMARCAL POSA EN MARXA EL PROJECTE DE PUNTS LILES ITINERANTS A LA COMARCA

La iniciativa busca aconseguir unes festes lliures d’agressions masclistes i no discriminatòries, amb espais d’oci on ens puguem relacionar de manera lliure i consentida.
EL CONSELL COMARCAL POSA EN MARXA EL PROJECTE DE  PUNTS LILES ITINERANTS A LA COMARCA

Objectes de marxandatge per contribuir a aquest espais lliures de violències.

Tarragona, 18 de juliol de 2023 - Amb l’objectiu de continuar treballant en la prevenció de les violències masclistes, des del Departament de Benestar Social i Família del Consell Comarcal del Tarragonès s’ha posat en marxa el projecte del Punt Lila Itinerant del Tarragonès, el qual s’ofereix a tots els municipis de l’ABSS per tal que el puguin integrar dins de la seva festa major.

La iniciativa busca aconseguir unes festes lliures d’agressions masclistes i no discriminatòries, amb zones d’oci i festes igualitàries, contribuint a la creació d’espais on ens puguem relacionar de manera lliure i consentida. I és que és important poder anar a les festes sense por, on les persones es puguin sentir segures i amb confiança per donar una resposta davant les agressions masclistes. Sens dubte, aquesta és una responsabilitat de totes i tots.

El Punt Lila Comarcal estarà format per un equip de dos o tres professionals -en funció de cada municipi- amb formació especialitzada en violències masclistes en espais públics d’oci. Els professionals del Punt Lila faran tasques informatives, preventives, de detecció i, si és necessari, d’intervenció i atenció en cas d’agressions masclistes.

A més de proporcionar els professionals necessaris que faran aquestes atencions, el Consell Comarcal del Tarragonès ha encarregat la creació de diversos objectes de marxandatge per contribuir a aquest espais lliures de violències. Es tracta de materials com tapa gots, ventalls, adhesius, tríptics informatius, etc.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D