EL CONSELL COMARCAL POSA EN MARXA UN PROGRAMA DE PUNTS DE CÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS

El programa, amb una inversió total de 107.509,54 €, dotarà a tots els municipis de la comarca, que encara no en tenien i ho han demanat, d’un punt de recarrega d’accés públic.
EL CONSELL COMARCAL POSA EN MARXA UN PROGRAMA DE PUNTS DE CÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS

Un dels punts de càrrrega de vehicles elèctrics.

Tarragona, 3 d'octubre de 2023 - Els municipis del Tarragonès disposaran, en el primer semestre de l’any proper, de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Aquest dies s’estan signant els Convenis marc de col·laboració entre el Consell Comarcal del Tarragonès i els municipis del Catllar, la Nou de Gaià, els Pallaresos, Salomó, la Secuita i Vilallonga del Camp, que no disposaven d’aquest servei i s’han mostrat interessats en aquesta actuació. Aquests convenis defineixen la cooperació interadministrativa entre el Consell i els Ajuntaments per a l’execució de les obres, i la instal·lació i manteniment dels punts de càrrega.

L'actuació suposa una inversió total de 107.509,54 euros, dels quals 98.749,80 estan finançats pel Conveni per a la coordinació, cooperació i col·laboració per optimitzar la prestació de serveis municipals (2020-2023) signat amb la Diputació de Tarragona. Els municipis es faran càrrec del posterior manteniment i conservació, així com de fixar les condicions del servei.

El Ple del Consell del dia 26 de setembre va aprovar el Plec de condicions i va iniciar el procediment d’adjudicació de la instal·lació, que ha de permetre que els treballs finalitzin durant el primer semestre de 2024 moment en què quasi tots els municipis de la comarca disposaran de al menys d’un punt de càrrega d’accés públic.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D