EL CONSELL COMARCAL REAFIRMA EL SEU COMPROMÍS DE LLUITAR CONTRA LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

Aquest matí ha tingut lloc la lectura del manifest institucional a les portes de l'ens supramunicipal. Representants polítics i treballadors i treballadores de la corporació s'han aplegat per mostrar el seu rebuig a qualsevol tipus de violència vers les dones.
EL CONSELL COMARCAL REAFIRMA EL SEU COMPROMÍS DE LLUITAR CONTRA LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

Imatge de tots els participants a la lectura del manifest del 25N.

El Consell Comarcal del Tarragonès s'ha unit als actes que aquest 25N s'estan duent a terme arreu del territori per commemorar el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones. A les 11 del matí, representants polítics i treballadors i treballadores de l'ens s'han aplegat a les portes del Consell per participar en la lectura del Manifest Institucional. 

El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Óscar Sánchez, ha donat la benvinguda a totes les persones assistents i ha volgut remarcar el ferm compromís de la corporació que presideix de lluitar contra qualsevol tipus de violència envers les dones. Bona mostra d'això són les accions que ha anat impulsant el Consell en els darrers anys des de l'àrea de Benestar Social i Família per assolir una societat cada cop més justa i compromesa. També ha destacat l'ampli ventall d'accions que des de la corporació s'han desplegat arreu de la comarca per a aquest 25N, implicant també als diversos consistoris.

En acabar, ha estat la consellera de la Dona del Consell Comarcal del Tarragonès, Marisa Méndez de Vigo, l'encarregada de llegir el manifest institucional davant de tots els assistents. L'acte ha comptat també amb la presència dels vicepresidents Joan Martí Pla i Antonio López, així com també del conseller Iván Navarro.

Cal destacar que l'acte ha estat presidit per la pancarta reivindicativa contra la violència de gènere penjada al balcó de la corporació, així com també per un mural ple de mans violetes amb missatges reivindicatius escrit a dins amb la participació de consellers/res, personal del Consell, i municipis de la comarca. Es tracta d'una iniciativa que ha comptat amb una massiva participació, que el president del Consell ha volgut agrair també durant la seva intervenció.

 

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D