EL CONSELL DUU A TERME TREBALLS DE MILLORA I ADEQUACIÓ AL MENJADOR DE L'ESCOLA ELS ÀNGELS

Les obres, que contemplen dues fases d’execució, permetran de cara al curs 2022-2023 que l’equipament pugui tenir cuina al propi centre educatiu.
EL CONSELL DUU A TERME TREBALLS DE MILLORA I ADEQUACIÓ AL MENJADOR DE L'ESCOLA ELS ÀNGELS

Menjador de l'Escola Els Àngels.

Dins la línia impulsada pel Consell Comarcal del Tarragonès, d’adequar diverses instal·lacions i espais de cuina i menjador gestionats per l’ens supramunicipal en centres educatius de la nostra comarca, l’Escola Els Àngels de Camp Clar també està immersa en un ampli procés de treballs de millora.

Fins ara, s’ha dut a terme la primera fase de les obres. Aquesta suposa l’adaptació de la cuina i del menjador per, en una segona fase, poder cuinar el menjar in situ al propi centre educatiu. Aquests treballs contemplen la creació de nous magatzems; vestidors, dutxes i armariets  per al personal que presta aquest servei; alhora que s’ha construït un lavabo adaptat. L’espai de menjador també ha guanyat alguns metres i s’han millorat aspectes d’il·luminació i acústica.

Un cop acabada aquesta primera fase, a finals del curs 2021-2022 serà el moment d’iniciar la segona. Es tracta de la fase pròpiament d’execució per tal de poder cuinar el menjar al propi centre educatiu.

Les obres, que suposen una inversió total de més de 30.000 euros, s’estan duent a terme en dues fases donada la gran inversió econòmica que representen, alhora que es tracta de transformacions que requereixen bastant de temps d’execució i que s’han de fer sense entorpir el correcte funcionament del curs escolar.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D