EL CONSELL DINAMITZA LA LECTURA A LES BIBLIOTEQUES DE LA COMARCA AMB EL CICLE “CONTES LILES, CONTES PER A LA IGUALTAT”

Aquesta activitat, que apropa històries a través dels contes als nens i a les nenes de la comarca, té com objectiu fomentar la igualtat des de la perspectiva de gènere.

El dimecres 9 de març, a la biblioteca Municipal de Constantí, comença el cicle “Contes liles, contes per a la igualtat”, que es desenvoluparà els mesos de març, abril i maig, a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès.

Aquesta activitat que organitza el Consell Comarcal del Tarragonès, des de fa anys, apropa històries a través dels contes als nens i a les nenes de la comarca. En aquest nou cicle hi participen els municipis de Constantí, Altafulla, els Pallaresos, Perafort, Creixell, la Canonja, Salomó, Vilallonga del Camp, la Nou de Gaià, Roda de Berà, el Catllar i Torredembarra.

En aquesta nova edició, Cultura i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de Benestar Social del Consell han posat èmfasi en la necessitat de fomentar la igualtat des de la perspectiva de gènere i busquen promoure l’adquisició d’actituds i de valors igualitàries en els infants. Aquestes sessions s’afegeixen als actes programats al voltant de la celebració del 8M-Dia Internacional de les Dones.

El cicle el portaran a terme Imma Pujol, Karme González, Agus Farré i Muntsa Plana. Tots quatre tenen una llarga trajectòria al món de les biblioteques, l’ensenyament i les arts escèniques i, des de la seva manera personal d’explicar, ens aproparan històries, emocions i ens faran reflexionar. L’Imma amb “Valentes i amb empenta”, la Karme amb “Històries liles i lliures!”, l’Agus amb “Contes per afavorir la diversitat” i la Muntsa amb “Una veu pròpia”.

Podeu consultar el programa complert de les sessions previstes a www.tarragones.cat

Us animem a assistir-hi, a divertir-vos i a descobrir quantes coses s’aprenen!

  • Compartir a
arxivat sota: ,
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D