Divendres 1 de Març de 2024

EL CONSELL DINAMITZA LA LECTURA A LES BIBLIOTEQUES DE LA COMARCA AMB UN NOU CICLE DE CONTES

Aquesta activitat, que apropa històries a través dels contes als nens i a les nenes del Tarragonès, compta amb la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana.
EL CONSELL DINAMITZA LA LECTURA A LES BIBLIOTEQUES DE LA COMARCA AMB UN NOU CICLE DE CONTES

Imatge d'una de les passades edicions a Salomó.

El dijous 7 d’octubre, a la biblioteca Municipal de Creixell, comença el cicle “Dracs, escombres voladores, pinzells màgics i altres andròmines per imaginar”, que es desenvoluparà els mesos d’octubre i novembre a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès.

Aquesta activitat que organitza el Consell Comarcal del Tarragonès, des de fa anys, apropa històries a través dels contes, als nens i a les nenes de la comarca. Amb la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana es pot donar continuïtat, amb un nou cicle en el qual hi participen els municipis de Creixell, Perafort, Roda de Berà, Salomó, el Catllar, Constantí, la Nou de Gaià, la Canonja, Vilallonga del Camp, Torredembarra, la Pobla de Montornès i Altafulla.

En aquesta nova edició, imaginar i volar van de la mà, segurament perquè allunyar-se de la terra i empaitar ocells i estels no és propi dels humans. Això no vol dir que no pugui ser! Som prou espavilats per tenir escombres voladores, varetes d’avellaner, catifes màgiques, coets de cartró o dracs terribles per fer allò tan meravellós com és enlairar-se. Ara pensa en tots aquells llocs on no pots arribar, pinta una finestra i prova-ho, ves-hi, vola! Qui no ha somiat mai a volar entre arbres o edificis sense cap altre esforç que la imaginació? Doncs això, imaginació, que no ens en falti!

El cicle el portaran a terme la Muntsa Plana i l’Agus Farré. Tots dos, des de la seva manera personal d’explicar, ens aproparan històries i emocions. La Muntsa “Bruixeta” i l’Agus “El drac que no podia volar”.

Podeu consultar el programa complert de les sessions previstes en aquest enllaç. 

Us animem a assistir-hi, a divertir-vos i a descobrir quantes coses s’aprenen!

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D