EL CONSELL DINAMITZA LA LECTURA A LES BIBLIOTEQUES DE LA COMARCA AMB UN NOU CICLE DE CONTES

Aquesta activitat, que apropa històries als nens i a les nenes del Tarragonès, convida a gaudir de l’aigua i ens fa adonar de com la necessitem a les nostres vides.
EL CONSELL DINAMITZA LA LECTURA A LES BIBLIOTEQUES DE LA COMARCA AMB UN NOU CICLE DE CONTES

Una de les sessions celebrades a Altafulla en cicles anteriors.

Tarragona, 30 d'octubre de 2023 - El dijous 2 de novembre, a l’Espai biblioteca-centre social i cultural Joan Manresa de la Riera de Gaià, comença el cicle “Xof! Xaf! Capbussa’t en les mil i una aventures de l’aigua”, que es desenvoluparà durant els mesos de novembre i desembre a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès.

Aquesta activitat que organitza el Consell Comarcal del Tarragonès (CCT), des de fa anys, apropa històries a través dels contes, als nens i a les nenes de la comarca. Amb la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana se’n pot donar continuïtat, amb un nou cicle en el qual hi participen els municipis de la Riera de Gaià, la Pobla de Montornès, la Canonja, Perafort, Salomó, Vilallonga del Camp, Altafulla, Roda de Berà, Constantí, Vespella de Gaià, el Catllar i la Nou de Gaià.

En aquesta nova edició, l’eix temàtic del cicle gira entorn a l’aigua. L’aigua és un recurs imprescindible per a la vida del planeta. Tots els éssers vius la necessiten i amb aquesta relació s’han teixit històries que han arribat fins avui. Per ser contades i gaudides, però també per donar valor a un bé tan preuat.

El cicle el portaran a terme la Karme González, l’Agustí Farré, la Silvia Palazón, l’Imma Pujol i la Rat Cebrián. Tots tenen una llarga trajectòria al món de les biblioteques, l’ensenyament i les arts escèniques i des de la seva manera personal d’explicar, aproparan històries i emocions. La Karme amb Contes d’aigua mullada, l’Agustí amb Maji Safi, la Silvia amb Rondalles i llegendes d’aigua dolça, l’Imma amb Maria Enganxa i altres contes d’éssers aigualits i la Rat amb Aigua!

Podeu consultar el programa complert de les sessions previstes a www.tarragones.cat

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D