EL CONSELL DUU A TERME MILLORES ALS MENJADORS DE LES ESCOLES PONENT, ANTINA I VENTURA I GASSOL

Les obres han suposat una inversió total de més de 32.500 euros.
EL CONSELL DUU A TERME MILLORES ALS MENJADORS DE LES ESCOLES PONENT, ANTINA I VENTURA I GASSOL

Menjador de l'Escola Ventura i Gassol.

Tarragona, 7 de novembre de 2023 - Dins la línia impulsada pel Consell Comarcal del Tarragonès d’adequar diverses instal·lacions i espais de cuina i menjador gestionats per l’ens supramunicipal en centres educatius de la nostra comarca, les escoles Ponent, Antina i Ventura i Gassol també han estat immerses en amplis processos de treballs de millora.

Pel que fa a l’Escola Ponent de Tarragona, s’han dut a terme treballs de millora acústica al menjador del centre educatiu, per un import de 5.500 euros. Aquests treballs suposen una millora significativa per a tots els infants usuaris del servei de menjador, que poden gaudir de més tranquil·litat a l’espai i menys soroll a l’estona dels àpats.

També per a aquest curs 2023-2024 s’han realitzat treballs de manteniment i millora a l’Escola Ventura Gassol del Morell. En aquest cas, a part també dels treballs de millora de l’acústica de l’espai del menjador, també s’han fet actuacions en l’àmbit de la climatització i la pintura. En total, les accions de millora dutes a terme en aquest centre han suposat una inversió de 20.000 euros. Per últim, destacar les millores a l’Escola Antina de Torredembarra. En aquest cas s’han dut a terme treballs d’adequació als vestidors per al personal del servei de menjador amb una inversió de 7.000€, consistent en l’ampliació de l’espai disponible, incorporació de taquilles, etc.

Els treballs de millora i adequació en tots dos centres van finalitzar abans d’iniciar-se el nou curs escolar, per la qual cosa no van alterar el correcte funcionament del servei a l’alumnat. A més, cal destacar també que totes les actuacions s’han dut a terme de forma consensuada amb el Consell Escolar de cada centre educatiu.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D