Divendres 1 de Març de 2024

EL CONSELL FINALITZA LA INSTAL·LACIÓ DE MOBILIARI URBÀ A DIVERSOS MUNICIPIS DEL TARRAGONÈS

S’han instal·lat bancs i papereres en els municipis de menys de 10.000 habitants. Aquest programa està inclòs i finançat pel Conveni per a la coordinació, cooperació i col·laboració entre la Diputació de Tarragona i els Consells Comarcals per optimitzar la presentació de serveis (2020-2023).
EL CONSELL FINALITZA LA INSTAL·LACIÓ DE MOBILIARI URBÀ  A DIVERSOS MUNICIPIS DEL TARRAGONÈS

Uns dels bancs i papereres instal·lats, en aquest cas, a Vistabella.

Tarragona, 2 de novembre de 2022 - El Consell Comarcal del Tarragonès (CCT) ha finalitzat la instal·lació de papereres i bancs als municipis del Tarragonès de menys de 10.000 habitants. Aquesta acció s’ha emmarcat dins el Programa de mobiliari urbà per als municipis de la comarca 2022, una iniciativa que ja s’havia realitzat en anteriors ocasions per dotar als ajuntaments i així completar, actualitzar o substituir aquests elements en funció de les necessitats de cada municipi.

En total s’han instal·lat 257 papereres i 257 bancs. El programa s’executa en les anualitats 2021 i 2022 a la vegada amb una  inversió total de gairebé 100.000 euros. Es tracta d’una despesa finançada íntegrament pel Consell Comarcal del Tarragonès a l’empara del Conveni per a la coordinació, cooperació i col·laboració entre la Diputació de Tarragona i els Consells Comarcals per optimitzar la prestació de serveis (2020-2023). Es tracta doncs d’una inversió d’interès supramunicipal que es destina als municipis més petits de la comarca.

S’han beneficiat del programa els municipis de: els Pallaresos, Perafort, la Pobla de Mafumet, la Pobla de Montornès, Renau, la Riera de Gaià, Roda de Berà, Salomó, la Secuita, Vespella de Gaià, Vilallonga del Camp, Altafulla, la Canonja, el Catllar, Constantí, Creixell, el Morell i la Nou de Gaià. La distribució dels bancs i papereres s’ha fet en funció  del nombre d’habitants de cada un d’aquests municipis i han estat els propis ajuntaments aquells qui han decidit la ubicació dels mateixos.

Els bancs són fabricats amb taulons de fusta, d’1,80m de llarg amb un respatller i estructura de planxa d’acer, col·locats amb fixacions mecàniques. Pel que fa a les papereres aquestes tenen una capacitat de 60 litres, cubeta cònica abatible, suports laterals de tubs d’acer i van pintades.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D