Divendres 31 de Maig de 2024

EL CONSELL IMPULSA SESSIONS DE SENSIBILITZACIÓ LINGÜÍSTICA PER A PERSONAL MONITOR DE MENJADOR

En total, hi participaran 118 monitors i monitores d’una quinzena de centres educatius del Tarragonès.
EL CONSELL IMPULSA SESSIONS DE SENSIBILITZACIÓ LINGÜÍSTICA PER A PERSONAL MONITOR DE MENJADOR

Imatge del menjador de l'Escola Els Àngels.

Sota el títol ‘En l’educació i en el lleure tu ets la clau’ el Consell Comarcal del Tarragonès juntament amb el Consorci de Normalització Lingüística impulsen unes sessions de sensibilització lingüística per a monitors i monitores de menjador i educadors i educadores en el lleure.

Es tracta de dues sessions d’una hora de durada que es duran a terme de forma presencial i telemàtica per part de tècnics del Consorci de Normalització Lingüística. En total, hi participaran 118 professionals encarregats del monitoratge a les següents escoles: Escola Riu Clar (Tarragona), Escola Ponent (Tarragona), Escola Tarragona, Escola Cal·lípolis (Tarragona), Escola Torreforta (Tarragona), Escola Els Àngels (Tarragona), Escola Sant Salvador (Tarragona), Escola Mediterrani (Tarragona), Escola Floresta (Tarragona), Escola l’Antina (Torredembarra), Escola les Codinetes (la Nou de Gaià), Escola les Eres (Creixell), Escola el Cucurull (Roda de Berà), Escola Ventura Gassol (El Morell) i Escola Josep Veciana (Perafort).

Els objectius d’aquesta formació són reflexionar sobre les actituds lingüístiques relacionades amb l’ús del català i conscienciar de la importància que ofereix aquesta llengua en l’àmbit professional.

Entre altres, a la primera part de la formació, es tractaran aspectes com la comunicació humana; el coneixement de l’entorn; la normativa lingüística; els usos institucionals; o la proposta que fan. En una segona part, la formació versarà sobre com aprenem una llengua; què ens motiva a aprendre-la; els beneficis de parlar en català; o una proposta de bones practiques; entre d’altres.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D