EL CONSELL MILLORA LA CUINA DE L'ESCOLA TORREFORTA

Les obres han suposat una inversió total de més de 41.000 euros.
EL CONSELL MILLORA LA CUINA DE L'ESCOLA TORREFORTA

Imatge de la cuina de l'Escola Torreforta.

Tarragona, 17 d'octubre de 2022 - Dins la línia impulsada pel Consell Comarcal del Tarragonès, d’adequar diverses instal·lacions i espais de cuina i menjador gestionats per l’ens supramunicipal en centres educatius de la nostra comarca, l’Escola Torreforta també ha estat immersa en un ampli procés de treballs de millora.

El Consell Escolar de l’Escola Torreforta, en sessió ordinària del passat mes de març, va acordar per unanimitat demanar al Consell Comarcal del Tarragonès que es duguessin a terme treballs d’adequació, remodelació i millora de la cuina de les dependències del servei de menjador de l’escola. Es tractava d’unes instal·lacions de més de seixantena d’anys que només havien anat incorporant petites adequacions fins a la data, però no una remodelació total. Ara, s’havia vist la necessitat d’incrementar l’espai a les pròpies dependències del menjador, traient part dels aparells que hi havia actualment al menjador i posant-los a la cuina. D’aquesta manera, el projecte recollia la necessitat d’actualitzar la cuina de l’escola per dotar-la de més superfícies de treball, maquinària actual centralitzada en un sol espai, donant compliment alhora a totes les mesures higièniques i de seguretat en la instal·lació.

Les obres, han suposat una inversió total de més de 41.000 euros. Els treballs de millora i adequació van finalitzar abans d’iniciar-se el nou curs escolar, per la qual cosa les millores no van alterar el correcte funcionament del servei a l’alumnat.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D