Dissabte 13 de Juliol de 2024

EL CONSELL PARTICIPA A LA JORNADA PROFESSIONAL SOBRE FAMILIA I SALUT MENTAL

La jornada estava organitzada per la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i l’Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull de Barcelona).
EL CONSELL PARTICIPA A LA JORNADA PROFESSIONAL SOBRE FAMILIA I SALUT MENTAL

Imatge dels participants a la jornada telemàtica.

Aquest mes de juny, el Consell Comarcal del Tarragonès, mitjançant les dues professionals de l'àmbit terapèutic del Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS Famílies), ha participat aportant la seva experiència a la taula d’experts de la jornada de treball “Família i salut mental. Avaluació de les relacions familiars bàsiques" organitzada per la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i l’Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull de Barcelona).

Aquestes jornades formen part de la col·laboració que el Departament de Benestar Social i Família del Consell Comarcal del Tarragonès realitza mitjançant el conveni signat l’any 2019  amb la Universitat Ramon Llull, en relació a la validació del Qüestionari d’Avaluació de les Relacions Parentals i Familiars Bàsiques en pares separats (CERFB-cop). En aquestes jornades es va exposar el resultat d’aquest qüestionari, així com la creació d’una pàgina web.

Amb aquesta col·laboració s’estreny el vincle professional entre Universitat i el món professional, per anar materialitzant noves eines metodològiques i diagnòstiques per als equips professionals dels  serveis socials bàsics i especialitzats en un futur proper.

 

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D