EL CONSELL PARTICIPA EN UNA NOVA EDICIÓ DELS PLANS D’OCUPACIÓ COMARCALS

Aquests plans, impulsats per la Diputació de Tarragona i els Consells Comarcals, prioritzaran enguany els municipis de menys de 5.000 habitants.
EL CONSELL PARTICIPA EN UNA NOVA EDICIÓ DELS  PLANS D’OCUPACIÓ COMARCALS

Fotografia de família de tots els participants a la signatura del conveni.

El Consell Comarcal del Tarragonès, amb la resta de Consells de la província, ha tirat endavant de nou un acord amb la Diputació de Tarragona per millorar entorns naturals i urbans i fomentar l’ocupació al nostre territori. Es tracta dels Plans d’Ocupació Comarcals, que proporcionaran feina durant 6 mesos a un total de 50 persones. Enguany, com a novetat, es prioritzaran les actuacions en els municipis més petits (de menys de 5.000 habitants).

A la comarca del Tarragonès, un grup de 5 persones que es trobin en situació d’atur seran seleccionades, contractades i dirigides per la Diputació de Tarragona per tal de realitzar els projectes de millora dissenyats amb la col·laboració del Consell Comarcal del Tarragonès. Els projectes, amb una durada de 6 mesos, tindran en compte les necessitats dels municipis, sobretot les dels més petits. Algunes de les actuacions que es realitzaran seran la neteja i desbrossament de camins per millorar-ne la seguretat i disminuir el risc d’incendis, la reparació de senyals i tanques de seguretat, la millora i manteniment de mobiliari urbà o el condicionament de diferents espais públics, entre altres. La Diputació ha destinat un total de 679.434,24 euros per a la realització dels 10 plans previstos per al 2021.

Les persones integrants dels Plans d’Ocupació rebran formació complementària dirigida a millorar les seves habilitats personals i professionals i a afavorir la posterior inserció al mercat laboral.

Els Plans d’Ocupació Comarcals s’emmarquen en el Pla de Foment de l’Ocupació de la Diputació de Tarragona. Des del 2013 fins ara s’han beneficiat dels Plans un total de 413 persones.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D