EL CONSELL REAFIRMA EL SEU COMPROMÍS DE COL·LABORAR EN LA FORMACIÓ DE JOVES

L’ens supramunicipal i l’Institut Gaudí tanquen una col·laboració per oferir estades formatives a alumnes de Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior.
EL CONSELL REAFIRMA EL SEU COMPROMÍS  DE COL·LABORAR EN LA FORMACIÓ DE JOVES

Óscar Sánchez i Carme Queralt en el moment de la signatura del conveni.

El Consell Comarcal del Tarragonès i l’Institut Gaudí, a través del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, han signat un conveni de col·laboració en règim d’alternança i en formació dual. Mitjançant aquest acord, alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Atenció a les persones en situació de dependència; i dels Cicles Formatius de Grau Superior d’Educació Infantil, d’Integració Social i de Promoció d’Igualtat de Gènere realitzaran la seva estada formativa al Consell Comarcal comptant amb un/a professional que realitzarà les tasques de tutor/a durant la seva estada. A més, participaran en les diferents actuacions tant educatives com assistencials i socials amb l’objectiu d’adquirir les competències professionals pròpies del seu grau en un context real de treball.

El conveni ha estat formalitzat amb la signatura per part d’Óscar Sánchez, president del Consell Comarcal del Tarragonès, i de Carme Queralt, directora de l’Institut Gaudí. Es preveu que l’acord tingui una vigència màxima de 4 anys, finalitzant així al 2026.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D