EL CONSELL REPRÈN ELS TALLERS DE PERSONES CUIDADORES

Es va reflexionar sobre la importància de l’autocura i es va donar protagonisme i reconeixement a la seva tasca.
EL CONSELL REPRÈN ELS TALLERS DE PERSONES CUIDADORES

Imatge de la sessió.

Tarragona, 6 d'octubre de 2022 - El Servei d'Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) del Tarragonès, en col·laboració amb l’Àrea de Dependències i Gent Gran del Consell Comarcal del Tarragonès (CCT), va celebrar el passat mes de setembre el grup de suport “Cuida’t per cuidar” realitzat al municipi dels Pallaresos.

En aquest grup hi van participar cuidadors i cuidadores no professionals de familiars amb dependència dels municipis de La Secuita, El Catllar, Perafort i Els Pallaresos. Un total de 12 cuidadors i cuidadores, 8 dones i 4 homes, van compartir espai amb les dues professionals que han acompanyat al grup per donar suport a les famílies  que pateixen problemàtiques  de salut, desgast emocional, i van reflexionar sobre la importància de l’autocura i es va donar protagonisme i reconeixement a la seva tasca compartint experiències personals.

Durant aquest últim quadrimestre de l’any s’està organitzant la formació de grups de suport amb cuidadors i cuidadores no professionals dels municipis de La Riera de Gaià, Altafulla, La Nou de Gaià, Vespella de Gaià, Salomó, Renau i Roda de Berà.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D