EL CONSELLER MASCARELL DEFENSA LA CULTURA COM A MOTOR ECONÒMIC A L’ACTE ANUAL DE LA FUNDACIÓ

La Fundació Privada Mútua Catalana (FPMC) va celebrar la seva gala anual de suport al món cultural de la ciutat i el Camp de Tarragona. A l’acte, que va omplir l’espai muralla del Centre Tarraconense El Seminari, hi va assisitr el conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, que va pronunciar una conferència sobre la cultura com a motor econòmic.

 

El ponent va defensar el vincle “evident i profund” entre cultura i economia i va destacar el valor “creatiu, identitari, de cohesió social i prosperitat” de l’activitat cultural.  Va recordar, també, que la cultura aporta el 5,89 % del PIB català, pel damunt de la mitjana europea (4,5%).

 

El president de la Fundació, Joan Josep Marca, va reivindicar el “gran patrimoni cultural de Tarragona” i va demanar al Goven de la Generalitat “més atenció i inversions al territori”.  

 

Durant l’acte es va reconéixer la tasca del Consell Comarcal del Tarragonès, conjuntament amb les 35 institucions, entitats i associacions amb les que la FPMC ha acordat convenis de col·laboració per al 2015. 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D