EL SAI TARRAGONÈS FACILITA EL CANVI DE NOM A LES TARGETES SANITÀRIES PER A LES PERSONES TRANS

Entre els mesos de febrer i maig de 2021 s’han tramitat, a la comarca del Tarragonès, 5 targetes de les quals 4 corresponents a menors i la restant a una persona adulta.
EL SAI TARRAGONÈS FACILITA EL CANVI DE NOM A LES TARGETES SANITÀRIES PER A LES PERSONES TRANS

La tramitació està durant actualment un temps aproximat de tres mesos.

Entre les funcions que desenvolupa el Servei d’Atenció Integral LGBTI del Tarragonès (SAI Tarragonès) hi ha la de facilitar la tramitació del canvi al nom sentit de les targes sanitàries per a les persones trans i l’obtenció del certificat de la Direcció General d’Igualtat.

Per tal de sol·licitar aquest tràmit, les persones interessades es poden dirigir al correu electrònic a sai@tarragonès.cat explicant la voluntat de fer el tràmit de canvi de nom a la targeta sanitària i deixant un número de telèfon on la tècnica del SAI pugui contactar i explicar la documentació que cal aportar. La tramitació està durant actualment un temps aproximat de tres mesos des de que es reuneix tota la documentació i es fa la gestió.

Entre els mesos de febrer i maig de 2021 s’han tramitat, a la comarca del Tarragonès, 5 targetes de les quals 4 corresponen a menors i la restant a una persona adulta.

Més informació sobre el SAI Tarragonès

El SAI és un servei d’atenció integral a la diversitat afectiva, sexual i de gènere que desenvolupa polítiques contra la discriminació per motiu d'identitat o expressió de gènere i orientació sexual. El SAI Tarragonès se signa com a servei amb la Generalitat de Catalunya al desembre del 2018. Aquest recurs es posa en funcionament amb l’objectiu de donar una resposta a aquestes situacions de discriminació i també a qualsevol necessitat d'acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania de la nostra comarca en relació a la diversitat sexual i de gènere.

El servei va adreçat a totes les persones de la comarca del Tarragonès que vulguin informar-se o tinguin dubtes sobre el col·lectiu LGBTI i, especialment, als qui tinguin risc de patir o hagin patit algun tipus de discriminació i a les seves famílies.

També als Ajuntaments de la comarca, formant al seu personal per tal d’assegurar que l’atenció que es doni des de qualsevol punt sigui totalment inclusiva, respectuosa i propera.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D