EL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT APOSTA UN ANY MÉS PEL PROJECTE PEDAGÒGIC MIRA'M

El programa té la voluntat de fer arribar als centres educatius el cinema per analitzar-lo des d’un vessant crític. Els centres educatius de la comarca que encara no ho hagin fet, poden confirmar la seva participació a edalmau@tarragones.cat
EL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT APOSTA UN ANY MÉS PEL PROJECTE PEDAGÒGIC MIRA'M

Imatge de la pel·lícula escollida enguany.

En el marc de la XXa edició el Festival REC de Creació Audiovisual, Play Acció Cultural i el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès continuem amb la voluntat de fer arribar als centres educatius el cinema per analitzar-lo des d’un vessant crític.

Enguany, el projecte pedagògic Mira’m s’adapta a la realitat actual i ofereix en format digital la visualització de la pel·lícula guanyadora del Premi Públic Jove dels Premis de Cinema Europeu “Fight Girl”.

El destinatari és l’alumnat de 4t d’ESO i batxillerat amb el que es podrà treballar temes com la capacitat de resiliència, els reptes personals, la importància de l’entorn... i s’ha donat l’opció als centres educatius de visionar el film de dues maneres en funció de la seva disponibilitat:

- Mitjançant un enllaç durant la setmana del festival, del 2 al 8 de desembre, que els permetrà participar el dia 4 a les 12h del migdia a un debat amb el director, Johan Timmers, via Zoom sigui directament o enviant les preguntes i reflexions prèviament.
- Mitjançant un enllaç en el període que escullin durant el desembre per poder-la veure després del festival conjuntament amb l’enregistrament del debat.

L’idioma de la pel·lícula és l’holandès amb subtítols en català i el debat es farà en anglès i català/castellà.

Els centres educatius de la comarca que encara no ho hagin fet, poden confirmar la seva participació a edalmau@tarragones.cat indicant si volen participar en directe al debat per tal de facilitar-los l’accés a la sala virtual.

Per desenvolupar aquest projecte el Servei Comarcal de Joventut ha comptat amb el suport de la Direcció General de Joventut i la Diputació de Tarragona.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D